PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’exposició del CAEE sobre el Japó rep més de 3.400 visites

La mostra romandrà oberta al públic fins el pròxim 23 de setembre

Per El Periòdic

L’exposició Japó. Una història d’amor i guerra.
L’exposició Japó. Una història d’amor i guerra. | Comú d\'Escaldes-Engordany

L’exposició Japó. Una història d’amor i guerra, que acull el Centre d’art d’Escaldes-Engordany (CAEE), assoleix les 3.416 visites poc més d’un mes després d’estar oberta al públic. Cal recordar que la mostra va inaugurar-se el passat 27 de juny i es podrà veure fins al 23 de setembre.

Així doncs, l’exposició va acompanyada d’un seguit d’activitats paral·leles que també estan tenint èxit d’afluència i participants, segons la valoració del comú de la parròquia. Durant aquestes setmanes també s’han celebrat visites nocturnes al CAEE (la pròxima està programada pel 5 de setembre a les 20.00 i les 22.00 hores), diferents tasts de sake que s’aniran repetint durant l’agost i el setembre, i tallers i conferències per conèixer diferents aspectes de la cultura japonesa.

D’aquesta manera, fins el pròxim 23 de setembre encara hi ha programats més tallers i conferències entorn de la cultura japonesa, com ara, el taller de Shodo, la xerrada Japonisme. La seducció de l’art japonès, el taller L’art del haiku o una nova cerimònia del te. L’entrada a l’exposició és gratuïta. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT