PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tai-txí, cosmètica, risoteràpia i psicologia al nou cicle de l''Empodera't' a Escaldes-Engordany

Aquestes activitats començaran al setembre i acabaran el mes de novembre

Per El Periòdic

Una imatge del cicle 'Empodera't'.
Una imatge del cicle 'Empodera't'. | Comú d\'Escaldes-Engordany

El Comú d’Escaldes-Engordany va publicar ahir el cartell d’activitats que s’emmarquen dins el pròxim trimestre del programa Empodera’t. Tallers i xerrades formen part de la programació d’activitats que s’iniciaran al setembre i finalitzaran al novembre.

La primera acció serà un taller enfocat al benestar emocional amb una sessió de tai-txí a l’aire lliure que dirigirà Manel Méndez de la Federació Andorrana de Wu-shu i Kungfu. L’activitat serà gratuïta i tindrà lloc el 16 de setembre al parc del Prat del Roure. Seguidament, al 3 d’octubre es durà a terme un taller de cosmètica natural que anirà a càrrec de Cyrille Ferrandis. L’activitat tindrà un preu de cinc euros i es durà a terme a l’espai jovent. Durant el mateix mes, en concret, el 24 d’octubre se celebrarà, novament, el taller de risoteràpia que dirigirà Nair Monteiro. En aquesta ocasió, l’activitat tindrà un preu de tres euros i se celebrarà a la sala del Prat del Roure. Finalment, el 14 de novembre tindrà lloc la xerrada en psicologia I tu, que creus? que protagonitzarà Anna Verdaguer de Calma, centre de salut integral a la cinquena planta del Comú d’Escaldes-Engordany.

El projecte Empodera’t és un programa adreçat a dones que busca l’empoderament individual i col·lectiu, segons van indicar des del comú, i van afegir que «l’empoderament de la dona és un procés de conscienciació, aprenentatge i adquisició d'eines per a la transformació social». En aquest sentit, «es busca l’empoderament individual i col·lectiu, ja que no n'hi ha prou amb produir canvis a la dimensió subjectiva i personal, sinó que és necessari que es produeixin també col·lectivament, mitjançant la creació de xarxes i participació social», van concloure.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT