PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tres colles participen al ‘Rally sorpresa’ d’Encamp

Avui es farà entrega de les plaques als padrins més grans de la parròquia

Per El Periòdic

Un membre de la comissió de festes d’Encamp preparant una prova.
Un membre de la comissió de festes d’Encamp preparant una prova. | Ana/M. R.

L’aparcament de Sant Miquel va acollir ahir a la tarda el plat fort de la segona jornada de la Festa Major d’Encamp: el tradicional Rally sorpresa. Una activitat lúdica i festiva organitzada per la comissió de festes que va reunir els encampadans més joves al centre de la vila.

En total, tres colles van prendre part en la popular gimcana que, com les edicions anteriors, va mantenir l’esperit marrà i va constar de cinc proves. Els participants, acompanyats per una calor intensa, van haver de realitzar diversos reptes com ara aconseguir una sèrie de productes d’una llista de la compra poc ortodoxa, endevinar els ingredients secrets d’un batut o submergir-se completament a dins d’un contenidor d’escombraries replet d’aigua.

A la tarda es van fer altres activitats com una proposta d’aquagym i de ioga, un ball per als padrins a càrrec d’Ingrid Andorra Band, i diverses actuacions musicals per amenitzar la nit que van comptar amb noms com Soul Storm, Mon DJ i DJ Moncho i que van començar a les 22.30 hores a l’aparcament de Sant Miquel. La celebració encampadana possarà punt final avui amb activitats aquàtiques i jocs infantils, per als més petits; sardanes amb la cobla La flama de Farners; la sessió amb el discjòquei Mocho; i un dels actes més importants de la vila: l’entrega de les plaques commemoratives als padrins i padrines més grans de la parròquia, segons informa l’ANA. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT