PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’ocupació de la primera quinzena als càmpings ha estat del 100%

Es preveu que durant la segona quinzena d’agost sigui entre 80% i el 90%

Per Anna Mencos

Tendes i autocaravanes al càmping de Xixerella Park a Erts, a la parròquia de la Massana.
Tendes i autocaravanes al càmping de Xixerella Park a Erts, a la parròquia de la Massana. | Àlex Lara

La mitjana d’ocupació que els càmpings han registrat durant la primera quinzena d’agost ha estat del 100% cada dia. Així ho explicava a EL PERIÒDIC el responsable del Càmping Valira, Santi Sánchez tot afegint que de cara a la segona quinzena tenen «més o menys les mateixes reserves durant la setmana i esperem que durant el cap de setmana igual amb complet». Sánchez també apuntava que durant el dia d’ahir van notar una petita davallada, però no rellevant, «avui estem al 80% ben bé, és a dir, que amb el que queda de dia potser acabarem d’omplir». Això sí, de cara a la setmana que ve preveuen que potser l’afluència baixi una mica, «suposo que rondarem al 80%, i al cap de setmana potser podem arribar al 90%», detallaven des del Càmping Valira.

Paral·lelament, el responsable del Xixerella Park, situat a la parròquia de la Massana, Ramon Armengol, explicava que la primera quinzena del mes ha estat bastat fluixa perquè «la gent aparca les caravanes als pàrquings a fora de les pistes d’esquí». Armengol detallava que aquesta és una problemàtica que s’han trobat i que ha fet disminuir el nombre de clients. De fet, també va denunciar que les persones que es troben als aparcaments de les estacions els truquen per demanar si poden baixar a dutxar-se a les instal·lacions del Xixerella Park.

La situació al càmping ha millorat una mica de cara a la segona quinzena, ja que segons explica Armengol, l’estació de Pal Arinsal ha fet fora dels aparcaments als campistes perquè necessitaven el pàrquing de cara a la Copa del Món de BTT. «Tenim gent perquè hi ha la Copa del Món, si no, no tindríem gaires», manifestava Armengol.

Aquest esdeveniment se celebra del pròxim 22 al 27 d’agost al Bike Park de Pal Arinsal, que acull un any més la Copa del Món de BTT de la Unió Ciclista Internacional.

Pel que fa a l’ocupació al mes de juliol, ambdós càmpings coincideixen en el fet que  ha millorat exponencialment a l’agost. «Al juliol sempre és més fluix que l’agost, però de totes maneres hem tingut un molt bon juliol. Hem estat rondant gairebé tot el mes el 70% i el 80% entre setmana i algun cap de setmana omplint»; apuntava el responsable de Càmping Valira. Quant a les nacionalitats dels clients, el Xixerella Park tenien sobretot holandesos, mentre que el Valira tenien sobretot client espanyol, però també francès i algun holandès i alemany, entre d’altres.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT