PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Arriba el Trofeu Handball School: una celebració de l’esport femení

La cita té lloc aquest dissabte al Pavelló Germans Riba d’Ordino a les 19.00 hores

Per El Periòdic

Imatge del cartell.
Imatge del cartell. | Handball School

El Pavelló Germans Riba d’Ordino acull aquest dissabte a les 19.00 hores el Trofeu Handball School, un esdeveniment que no només promet un espectacle esportiu excepcional, sinó també una experiència enriquidora per als equips participants, els quals aprofiten l’oportunitat per realitzar una estada esportiva al Principat en col·laboració amb Stadesport, una empresa dedicada a la gestió d’estades esportives.

Així doncs, el Trofeu Handball School no es tracta només de competició, sinó també per preparar l’inici de la competició regular. Els equips femenins Handbol Thuir i Handbol Tournefeuille, de les lligues franceses Nationale1 i Nationale2 respectivament, estan aprofitant aquesta ocasió única per submergir-se en una experiència esportiva integral. Gràcies a la col·laboració amb Stadesport, els equips han tingut l’oportunitat de beneficiar-se de realitzar entrenaments amb alçada i una bona temperatura per realitzar esport amb instal·lacions de primer nivell i un entorn que fomenta la concentració i el desenvolupament esportiu. A més, l’estada amb Stadesport ofereix als equips la possibilitat de combinar la preparació per la cita amb l’exploració de les belleses naturals i la cultura única d’Andorra. Aquesta col·laboració destaca el compromís dels equips en la seva recerca de l’excel·lència, alhora que els permet gaudir de tot el que el país té per oferir.

Al comunicat informatiu, animen els aficionats a l’handbol i els entusiastes de l’esport a anar-hi: «Estan convidats a assistir i presenciar l’acció en viu mentre aquests equips femenins competeixen en un enfrontament èpic». 

El trofeu / El Trofeu Handball School és un torneig d’handbol que no només disputa la competició esportiva, sinó també el companyerisme i el creixement en l’àmbit esportiu. Aquest esdeveniment busca unir equips de diferents lligues en una experiència enriquidora.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT