PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Joan Vinyes aconsegueix un doble podi al traçat neerlandès

Aquests resultats situen al pilot andorrà a les posicions d’honor de la Porsche Cup Benelux

Per El Periòdic

El pilot andorrà, Joan Vinyes, celebrant un dels dos podis.
El pilot andorrà, Joan Vinyes, celebrant un dels dos podis. | Foto Esport

Joan Vinyes va saldar el seu debut al TT Circuit Assen estant entre els més ràpids de la categoria PRO-AM de la Porsche Cup Benelux 2023. El pilot de Baporo Motorsport va aconseguir la tercera posició en cadascuna de les dues carreres disputades, un resultat que, marcant confirmació oficial, el situa en el podi de la provisional del certamen esmentat, quan falten dos meetings per a la seva finalització. 

«És un traçat molt fanfarró en el qual es va molt de pressa. Té punts concrets molt complicats de superar sense perdre alguna dècima. No hi ha dubte que és un circuit al qual s’ha de donar moltes voltes per obtenir els millors reglatges en la mecànica i tenir la confiança suficient per passar alguna de les corbes sense aixecar el peu de manera instintiva», va comentar Vinyes respecte als 4.555 metres del traçat del nord dels Països Baixos a més de 160 km/hora de mitjana.

El pilot andorrà es va mostrar molt content després de competir per primera vegada a Assen, «després de l’esdevingut a Zandvoort, ens havíem marcat uns objectius que ens havien de mantenir amb opcions en la lluita pel podi de la PCCB 2023 i els hem complert [...] Estem on hem d’estar».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT