PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Compte enrere

Els jugadors del MoraBanc Andorra han fet el primer entrenament per a preparar-se per la nova temporada

Per Sònia Lecha

El capità del MoraBanc Andorra, Nacho Llovet, fent un tir a cistella durant el primer entrenament.
El capità del MoraBanc Andorra, Nacho Llovet, fent un tir a cistella durant el primer entrenament. | BCA

Ahir va ser el primer entrenament del MoraBanc Andorra i també la primera trobada entre els jugadors i l’equip tècnic al Poliesportiu del Principat. Tots ells afronten amb il·lusió l’ascens a la Lliga ACB. Abans de començar a rodar la pilota, l’entrenador de l’equip i el capità, Natxo Lezkano i Nacho Llovet, van parlar amb els mitjans de comunicació sobre com preveuen la temporada i quins objectius s’han marcat. 

En aquest primer entrenament, han faltat Chris Czerapowicz i Jarring Harding per baixa. En el cas de Felipe dos Anjos, es troba amb la selecció del Brasil preparant el Mundial de Bàsquet que comença en dues setmanes. 

«Tenim moltes ganes de començar a treballar», va expressar Lezkano, però també va comentar que el període previ a començar la temporada és el que menys li agrada, ja que són unes setmanes de «moltes hores al telèfon i poques a la platja», però va reconèixer que és «un treball molt important i necessari per a la temporada»

Respecte al canvi de plantilla, l’entrenador de l’equip va comentar que està satisfet amb aquest: «Tenim molts jugadors de la temporada que s’han guanyat el dret d’estar a l’equip», també els que no estan, ja que tothom va fer un «papelon» la temporada passada. Però, «amb el salt de categoria és necessari fer alguns canvis. Hem portat molt bons jugadors i crec que també bones persones», un fet que per a ells és fonamental per continuar amb la mateixa dinàmica que la temporada passada, «amb les mateixes relacions personals i de treball».

Pel que fa a nous fitxatges, el tècnic basc va manifestar la seva satisfacció i espera que aquests «aportin qualitat, experiència i sobretot, físic». Tot i no donar-la per tancada, va puntualitzar que li agradaria que «no hi hagués més canvis». Això vol dir que, a tots els efectes, el club compta amb Tyson Pérez. No obstant això, i en cas que finalment Felipe dos Anjos passi el darrer tall i vagi al mundial, Lezkano no descarta l’arribada d’un pivot de manera temporal. Un cas que ha passat amb Andrew Goudelock per cobrir la baixa d’Harding. 

El capità de l’equip, Nacho Llovet, es va mostrar content de l’ascens i va remarcar que «estar a l’ACB crec que és el lloc d’aquest club». Llovet va comentar que té «ganes de començar i de construir aquestes dinàmiques noves entre els jugadors». 

Respecte a les noves incorporacions va explicar que «hi ha cares noves que estan cridats a tenir un pes important a l’equip», va comentar Llovet. 

OBJECTIUS DE LA TEMPORADA / Respecte als objectius marcats per aquesta temporada, l’entrenador va comentar que «m’agradaria que fóssim un equip molt competitiu capaç de competir en qualsevol pista, que siguem especialment sòlids a casa i que portem molta gent a la Bombonera». En definitiva, el que vol Lezkano és continuar construint el que ja estaven fent la temporada passada. Seguint la mateixa línia, el capità de l’equip ho va resumir en «ser sòlids». Llovet va ser humil i va confessar que «venint d’on venim el primer és no patir i intentar garantir la categoria». L’equip és conscient que aquesta temporada hauran de fer un canvi de xip perquè no seran un dels equips punters de la Lliga ACB, però tenen clar que volen anar pas a pas.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT