PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Quatre persones detingudes amb tabac de contraban valorat en més de 20.000 euros

Els fets van tenir lloc a les 18.00 hores a les dependències del Servei de Duana després que els agents controlessin un turisme

Per El Periòdic

Un vehicle policial.
Un vehicle policial. | Arxiu ANA

El Cos de Policia va detenir aquest dilluns a dos homes i dues dones de 29, 28, 25 i 30 anys respectivament com a presumptes autors de delictes contra l'ordre socioeconòmic i l'ordre públic. Els fets van tenir lloc a les 18.00 hores a les dependències del Servei de Duana, després que els funcionaris d'aquest estament controlessin un turisme i els seus ocupants a la CS. 111, al Coll de la Gallina, amb una quantitat de tabac susceptible de superar el límit de sanció administrativa.

Després d'efectuar el recompte per part dels agents de la Policia, es van decomissar 5.472 paquets de tabac ros manufacturat, 450 grams de tabac de picadura i 2.000 grams de tabac de shisha. El valor total de la mercaderia ascendia fins als 20.359 euros.

D'altra banda, el cos d'ordre també va detenir aquest dijous a dues persones més en diferents controls per delictes contra la salut pública. En primer lloc, a les 15.10 hores al Pas de la Casa, es va controlar un home resident de 30 anys sobre el qual hi havia vigent una ordre de recerca judicial des del passat mes de maig. Concretament, l'autoritat judicial ordenava la seva detenció en el marc d'una operació d'estupefaents que va tenir lloc durant el mes de març. Posteriorment, a les 17.15 hores a la frontera del riu Runer, es va detenir un home no resident de 45 anys en possessió de tres pastilles d'èxtasi.

Així mateix, a les 05.00 hores d'aquesta matinada de divendres, s'ha detingut un home resident de 26 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física i moral i contra la funció pública després d'haver agredit un altre home a l'interior d'un local d'oci nocturn i, posteriorment, per haver reaccionat de manera desproporcionada envers els agents.

Finalment, pel que fa als delictes contra la seguretat del trànsit d'aquesta setmana, s'han arrestat a sis persones. En concret, s'ha detingut a quatre homes i una dona, amb edats compreses entre els 22 i els 46 anys, per conduir sota els efectes de l'alcohol. En aquest sentit, la taxa més elevada ha estat d'1,84 g/l. Tanmateix, s'ha controlat un home resident de 28 anys per donar un resultat positiu a la prova de tòxics salivar després d'estar implicat en un accident amb danys materials.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT