PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Parc de la Mola, escenari d’enguany de Sabors d’Estiu

La celebració s’avança per no coincidir amb Andorra Taste

Per Maria Lozano

Rosa Gili i Valentí Closa en la presentació del Sabors d’Estiu, ahir.
Rosa Gili i Valentí Closa en la presentació del Sabors d’Estiu, ahir. | ANA/ M. F.

El Parc de la Mola d’Escaldes-Engordany serà l’escenari de la quarta edició dels Sabor d’Estiu 2023. Aquest canvi es deu al fet que l’aparcament de l’Església, que és la ubicació habitual de l’esdeveniment, es troba en obres. Així doncs, el canvi de lloc és provisional, ja que les obres actualment estan en curs.

L’objectiu de l’esdeveniment és dinamitzar la parròquia, a més de donar vida a la cultura i el país, va afirmar ahir en la roda de premsa la cònsol major, Rosa Gili. 

Cal destacar que aquest esdeveniment va començar durant la pandèmia amb l’objectiu de donar una empenta als restauradors, ja que van ser un dels col·lectius que van patir més les restriccions que hi havia. Tot i això, els primers dos anys, hi havia restriccions d’aforament per la pandèmia, i l’any passat ja va ser el primer any que va poder anar-hi tota a gent que va voler, arribant així a 3.600 persones en els dies que va durar. Així doncs, Gili va explicar que «com que les passades edicions van ser un èxit, ara podem dir que es tracta d’un projecte consolidat».

Enguany, a més del canvi d’ubicació, també es canvia la data. La cònsol va informar que «aquest any es farà del 18 al 27 d’agost perquè no coincideixi amb l’Andorra Taste, ja que els dos esdeveniments tenen en comú la música i la gastronomia».

Programació

El conseller de Vida Cultural, Valentí Closa, va comentar que l’esdeveniment començarà cada dia a les 17.00 hores, però les actuacions musicals seran a les 19.00 hores. Els caps de setmana, a més, n’hi haurà una altra a les 21.00 hores, on es tocarà tecnho, tecnho house, o reggaeton. Totes les actuacions seran de diferents formacions del país, com Old School, Juia Ambor i Sunset dreams. La cònsol major, va afegir, a més,  que el pressupost d’aquesta cita és de 45.000 euros. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT