PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

La Travessa del Pas de la Casa puja en participació

Un 33% més d’inscrits a l’edició d’aquest any

Per El Periòdic

Podi de l'edició 2022.
Podi de l'edició 2022. | Comú d\'Encamp

La 2a edició de la cursa de muntanya Travessa Pas de la Casa va tancar dimecres les inscripcions, arribant a les 200 previstes, incrementant un 33% respecte a l’anterior edició.

L’esdeveniment esportiu tindrà lloc aquest diumenge i comptarà amb tres distàncies (tres, sis i 10 quilòmetres), que recorreran diferents punts emblemàtics de la parròquia, com el port d’Envalira, el camí del Coll dels Isards, el coll Blanc o l’estany de les Abelletes (on es podrà accedir amb el telecabina i el telecadira).

La cursa de 10 quilòmetres és la que aplega més participació amb 125 inscrits. Un 40% dels participants repeteixen experiència i ja van participar en la primera edició, fidelitzant així una part del públic majoritàriament familiar. Un 14% dels inscrits són menors d’edat acompanyats que participen en la cursa «en família», segons les dades que va facilitar el director de l’esdeveniment Rui Da Costa. La recollida de dorsals es durà a terme demà al Pas de la Casa des de les 10.30 a les 20.00 hores a la plaça de l’Església on durant tot el dia hi haurà l’ambient previ de la cursa. Divendres a la tarda es podrà recollir els dorsals al centre d’Andorra. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT