PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Esbart Valls del Nord participa en el festival internacional Folk Azores

El Festival internacional de Folklore que cada any se celebra a l'illa Terceira de les Açores tindrà lloc del 13 al 20

Per El Periòdic

El Cos de Dansa de l’Esbart Valls del Nord.
El Cos de Dansa de l’Esbart Valls del Nord. | Esbart Valls del Nord

El Cos de Dansa de l’Esbart Valls del Nord participarà del 13 al 20 d’agost al Folk Azores, el Festival internacional de Folklore que cada any se celebra a l'illa Terceira de les Açores. 25 dansaires de l’Esbart d’Ordino i la Massana ballaran danses que formen part del seu repertori i que tenen la característica de ser tradicionals del país per mostrar al públic la cultura i tradició andorrana.

Les danses que interpretaran són: El nostre Poble, Dansa de Canillo, Enjòlits, En un hostal d’Ordino, Joc d’Aparences, Tradicionals a plaça, Vals jota, Dansaires Andorrans, Nits d’Andorra, Festeig i Plega de les roses. A més, totes elles comptaran amb música en directe, interpretada pel Duet Daura. Al llarg de tota la setmana, els dansaires andorrans també participaran en tallers a les escoles i diferents espectacles.

Folk Azores és un festival de renom en el panorama internacional lligat al món de les tradicions. Hi participen 14 països que mostraran a més dels seus balls, la cultura tradicional del seu país: Equador, Portugal, Turquia, Sèrbia, Mèxic, Letònia, França, Espanya, Xile, Croàcia, Txèquia, Bolívia, Àustria i Andorra.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT