PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les temperatures d'aquest dimecres a la nit tornen a assolir xifres rècord

A l'estació d'Aixàs s'ha arribat als 21,3 graus; a Engolasters als 21,3 graus i a la Comella als 21,4 graus

Per El Periòdic

El mapa de temperatures d'aquesta nit de dimecres a dijous.
El mapa de temperatures d'aquesta nit de dimecres a dijous. | Servei Meteorològic d\'Andorra

Andorra ha tornat a viure una calorosa nit de dimecres a dijous que ha deixat, novament, xifres rècord. Segons informa el Servei Meteorològic, a causa de les inversions tèrmiques, s'ha registrat una nit tropical a tres estacions del país que destaquen per la seva altura.

Així, a l'estació d'Aixàs (1.538 metres) s'ha arribat una temperatura de 21,3 graus; a Engolasters (1.638 metres) de 21,3 graus i a la Comella (1.225 metres) de 21,4 graus. De fet, aquest registre de la Comella representa la mínima més alta registrada en aquesta estació des del 2007.

Pel que fa a la jornada d'aquest dijous, cal recordar que es manté l'alerta groga per la calor, ja que les altes pressions mantindran l'estabilitat i el domini del sol. En aquest sentit, s'espera que sigui el dia més càlid de la setmana al Principat, tenint en compte que els pròxims dies es mantindrà l'estabilitat, però les temperatures tendiran a normalitzar-se.

Es preveuen temperatures màximes de 36 graus a Andorra la Vella, de 30 graus a 1.500 metres i de 20 graus al Pas de la Casa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT