PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Campanya per facilitar l’aprenentatge del català

Es posarà especial èmfasi en perfeccionar la llengua dels no catalanoparlants

Per El Periòdic

Campanya per promocionar l’ús del català.
Campanya per promocionar l’ús del català. | Arxiu ANA

El Servei de Política Lingüística, a través del ministeri de Cultura, Joventut i Esports, ha convocat aquesta setmana un concurs públic per a la creació, producció i execució d’una campanya per sensibilitzar les persones catalanoparlants a fer servir el català en tots els àmbits i amb qualsevol interlocutor. A més a més, es posarà especial èmfasi en facilitar a les persones no catalanoparlants l’aprenentatge i el perfeccionament de la llengua oficial del país. 

Aquest concurs és d’abast nacional i té una modalitat de contractació ordinària. Tal com ha informat Govern, la previsió és que, tenint en compte els terminis de la convocatòria, s’acabi executant a la tardor, com és habitual cada any. Per a aquesta acció es preveu destinar 30.000 euros amb la finalitat que l’empresa guanyadora creï, produeixi i executi els elements de la campanya. 
Les ofertes dels interessats s’hauran de presentar a la plataforma de contractació del sector públic fins al 25 de setembre en horari d’oficina. Així mateix, l’obertura de les propostes tindrà lloc a les 11.00 hores del pròxim 29 de setembre. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT