PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

Es convoquen cursos de seguretat i qualitat industrial

Les inscripcions seran per ordre de matriculació

Per El Periòdic

Uns tubs on passen fluids.
Uns tubs on passen fluids. | Pexels

El Govern informa del calendari pel segon semestre d’enguany dels cursos i proves per obtenir les capacitacions professionals d’instal·lador elèctric de baixa tensió, d’instal·lador elèctric de molt baixa tensió i fibra òptica, d’instal·lador petrolífer i d’instal·lador de gasos combustibles. 

Les inscripcions seran per ordre de matriculació des de la data de la publicació d’aquest avís al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) i s’han de fer al Col·legi Oficial d’Enginyers d’Andorra o a l’Associació d’Empreses d’Electricitat, Lampisteria i Climatització d’Andorra, a l’avinguda d’Enclar, 56, de Santa Coloma. 

Les formacions s’impulsen amb dues col·laboracions: per una banda la d’implicació de l’Executiu, l’Associació d’Empreses d’Electricitat, Lampisteria i Climatització d’Andorra (Adelca); i el Col·legi Oficial d’Enginyers d’Andorra (COEA). 

Així doncs, hi ha cinc cursos de formació: primerament un com a pas previ per obtenir les capacitats professionals, de 42 hores; un altre de capacitació d’instal·lador elèctric de baixa tensió, de 80 hores; el tercer és de capacitació d’instal·lador elèctric de molt baixa tensió i fibra òptica, de 40 hores, el curs de capacitació d’instal·lador de 80  hores. Per últim, hi ha el curs de capacitació d’instal·lador de gasos combustibles, que són 80 hores.

 Tots els cursos tenen algunes classes teòriques i altres pràctiques, a més d’una prova telemàtica al final. 
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT