PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Joan Vinyes torna a la pista per a competir a ‘la Catedral’ d’Assen

El pilot andorrà iniciarà la recta final de la competició després de les vacances

Per El Periòdic

Joan Vinyes competint amb el seu Porsche.
Joan Vinyes competint amb el seu Porsche. | motoraldia.net

El pilot andorrà, Joan Vinyes, torna a la competició amb la Porsche Carrera Cup Benelux 2023, amb la pròxima parada a Assen, Països Baixos. El circuit neerlandès és conegut com la Catedral de la Velocitat, i anteriorment també del Motociclisme, que acollirà aquest cap de setmana el tret de sortida de la segona meitat de la temporada amb la quarta prova de la competició.

Joan Vinyes, membre de Baporo Motorsport, acudirà a la localitat que dona nom al traçat els dies 11, 12 i 13 d’agost, convençut de recuperar el bon feeling dels dos primers meetings de la temporada i llest per a remuntar posicions en la provisional del campionat. Vinyes va declarar ahir que «després de no puntuar a Zandvoort, estar en posicions del davant de la present temporada, categoria PRO-AM, és molt complicat. Amb tot, ho continuaré intentant i gaudint de la lluita cos a cos amb especialistes, tant del pilotatge en circuits com de la Porsche Cup en concret». 

El pilot andorrà competirà per primera vegada en el traçat d’Assen, un hàndicap que no tindran els seus rivals directes que, a més de conèixer la pista dels Països Baixos, la majoria han fet tests aquesta mateixa temporada amb el vehicle, cosa que complicarà les coses al pilot andorrà.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT