PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tony Cachafeiro torna a competir per a seguir guanyant al CKCV

L’andorrà va aconseguir el seu primer triomf just abans de les vacances

Per El Periòdic

Tony Cachafeiro amb el seu kart.
Tony Cachafeiro amb el seu kart. | MDC Racing

El pilot andorrà Tony Cachafeiro torna a competir en el Campionat Valencià de Karting (CKCV) un mes després d’aconseguir la seva primera victòria, a més d’un segon lloc, en el Campionat d’Espanya de Karting (CEK). Una aturada estiuenca que Cachafeiro va aprofitar per a descansar amb la seva família i l’última setmana ja entrenant per arribar en plena forma a la segona meitat de la temporada. Uns mesos finals als quals arriba impulsat per la seva victòria i segon lloc en el CEK i que arrenca amb una cita especial, ja que des d’aquest dijous al dissabte correrà a Albaida en horari de tarda-nit; el que converteix la tercera prova del CKCV en una de les més especials de l’any.

Un CKCV en el qual en la primera cita va obtenir un onzè lloc, després de remuntar 16 posicions en set voltes, i un 7è a més de la doble victòria del campionat català. D’altra banda, en la segona ronda va finalitzar setè i cinquè; demostrant la seva progressió amb l’equip MDC Racing, amb el qual està rendint al seu millor nivell.

El pilot andorrà va fer unes declaracions ahir, on testificava que «tinc moltes ganes de tornar a competir. Ha estat un mes de desconnexió i treball al costat d’Angel Aviñó per mantenir el bon moment amb què vam arribar a l’aturada de l’estiu».

Respecte a la pròxima cursa, Cachafeiro va declarar que «Albaida és una carrera que m’agrada molt. En ser de nit, fa que sigui un repte diferent i bonic. L’objectiu és mantenir el bon moment de forma del CEK i estar constantment en el TOP5», marcant així l’objectiu per a la pròxima cursa del campionat valencià de karting. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT