PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

Els arxius de Tele Fira ja es poden veure a l’Arxiu Nacional en línia

La primera selecció consta de cinquanta-quatre arxius d’una durada de 30 hores

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu del TeleFira.
Imatge d’arxiu del TeleFira. | Govern d’Andorra

Els arxius dels primers programes televisius de Tele Fira, una de les primeres televisions privades que va emetre al Principat, ja es poden consultar en el catàleg en línia de l’Arxiu Nacional.

Les emissions de la cadena televisiva ‘Antena 7 Televisió’ que han entrat corresponen als programes que es van emetre des del 1986 fins al 1991. Aquesta primera selecció consta de cinquanta-quatre documents d’una durada total d’aproximadament trenta hores, segons declara Govern.

«Tele Fira va ser una representació de l’Andorra dels anys vuitanta i noranta que reflectia les inquietuds i l’opinió pública del moment», indica l’executiu.

La documentació es trobava principalment en suport VHS i, vista la complicada preservació d’aquest i la importància del contingut, durant el 2022 es va digitalitzar.

L’Arxiu Nacional preveu ampliar el catàleg en línia, tot i que la resta de la documentació és consultable a les dependències de l’Arxiu, on es custodien aproximadament 200 hores digitalitzades de programació. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT