El pilot andorrà, Raül Ferré, surt victoriós de Mont-Dore, França

El de Silver Car CS va assolir la P1 de la seva categoria i va arribar quart a la classificació general.

Raül Ferré, competint aquest darrer cap de setmana a Mont-Dore.
Raül Ferré, competint aquest darrer cap de setmana a Mont-Dore. | ACA Club Esportiva

Raül Ferré, pilot andorrà de Silver Car CS, va travessar la meta en primera posició de la seva categoria i va poder fer un TOP 4 a la classificació general d’entre més de 200 conductors, a la prova del Campionat de França de Muntanya 2023 a Côte du Mont-Dore. La prova aplegava als millors especialistes en lluita pel títol francès de muntanya, en un dels mítics traçats de la disciplina del territori gal. Ferré va tenir l’oportunitat de mesurar-se amb tots ells en un escenari on també les condicions climàtiques van tenir un paper protagonista.
Dissabte, la pluja i la boira van obligar a la direcció de cursa a interrompre prematurament les actuacions i ajornar la primera pujada de la cursa. Diumenge, la pluja va caure en l’oblit, ja que el sol va estar penjat al cel de Sancy i les temperatures es van mantenir particularment fresques. Malauradament, una successió d’interrupcions de carrera va fer que el programa inicial es retardés molt, i la direcció de cursa es va veure obligada a cancel·lar la prova.

La prova, situada al departament de Puy-de-Dôme, té una distància de 5.075 metres i un total de quatre curses. Per establir la classificació final en quedar suspeses la tercera i quarta pujada, es va fer servir la suma dels resultats de la primera i segona cursa.
A la primera mànega, Ferré va aconseguir fer un temps de 2’18’’824, que el situava en sisena posició de la general i en lluita per la primera plaça de la seva categoria. A la segona pujada, Ferré va millorar els seus registres amb un temps de 2’15’’142, aconseguint la quarta posició en la classificació general, fet que li va donar la victòria de la seva categoria.

El pilot andorrà, exultant pels seus resultats en pista, va declarar que «estem molt contents i satisfets. Mont-Dore és un traçat molt tècnic i complex, i la combinació del bon pilotatge amb les excel·lents prestacions actuals del cotxe, podem lluitar per les primeres posicions. Ara estem a dalt de tot en la categoria, a més a Mont-Dore, i això és absolutament gratificant». El pilot de Silver Car RS va gaudir de la victòria en aquest emblemàtic circuit.