PUBLICITAT

Encamp

El Barça a Encamp

El FC Barcelona d’handbol prepara la temporada a la parròquia mentre ensenya al nens encampadans

Per Joan Jiménez

El FC Barcelona d’handbol amb els infants de l’Àrea de Joventut d’Encamp i el cònsol menor Rascagnères, ahir al Poliesportiu de la parròquia.
El FC Barcelona d’handbol amb els infants de l’Àrea de Joventut d’Encamp i el cònsol menor Rascagnères, ahir al Poliesportiu de la parròquia. | Comú d’Encamp

El FC Barcelona d’handbol està preparant la següent temporada de l’equip a Encamp, al poliesportiu de la parròquia concretament. Els homes de Carles Ortega estan posant-se en forma per arribar a l’inici del nou curs en les millors condicions possibles per a complir els objectius que sempre es marca un conjunt d’elit com és el blaugrana: guanyar tots els títols. Durant aquests entrenaments de pretemporada, el FC Barcelona va voler aprofitar la seva estada a la parròquia encampadana per a poder conèixer els nens i nenes de l’Àrea de Jovent d’Encamp per a poder compartir amb ells les seves vivències com a esportistes d’elit en el món de l’handbol, a més de poder ensenyar als infants diverses habilitats i formes de jugar a través de diferents jocs amb els quals van gaudir molt els nens i nenes encampadanes. Els infants van poder preguntar-los als jugadors professionals sobre com és ser un esportista d’alt nivell, quins sacrificis s’han de fer per arribar a l’alta competició i què significa per a ells ser un jugador del FC Barcelona. Els blaugrana van respondre que es requereix entrenament diari, molts sacrificis i tenir confiança en si mateixos, a més que, el fet de ser jugadors del Barça, és un gran orgull per a ells, al mateix temps que una gran responsabilitat.

El cònsol menor d’Encamp, Jean Michel Rascagnères, va donar la benvinguda al nou equip que arriba a terres encampadanes en aquesta expedició blaugrana que estan duent a terme diferents seccions del club barceloní. El cònsol va destacar que la parròquia d’Encamp i el país són atractius perquè aquests equips d’elit vinguin a dur a terme la seva pretemporada degut a a «la proximitat entre les diverses instal·lacions, i espero que també sigui la recepció que se’ls fa des del Comú d’Encamp. Jo crec que es troben realment com a casa, i és això el que els porta cada any a repetir» aquesta estada de pretemporada.

L’entrenador culer, Carles Ortega, va mostrar-se satisfet de com està evolucionant l’equip en aquests entrenaments previs a l’inici de la competició a Encamp. L’estratega blaugrana destacava ahir que a la parròquia «les condicions són fantàstiques. El clima sempre és bo, es pot dormir bé a la nit, ja que en molts llocs d’Espanya les temperatures són massa altes i, sense anar més lluny, a Barcelona. I, sens dubte, el tracte i afecte que ens donen» a Encamp.

El capità i un dels jugadors estrella del FC Barcelona d’handbol, el francès Dika Mem, va fer unes declaracions ahir als mitjans explicant la seva experiència al Principat i a la parròquia encampadana. El lateral culer va declarar sobre Andorra que té la perspectiva de què «aquí es viu molt bé, hi ha bon temps, la gent és sempre alegre i això és molt bo», va mencionar el culer mostrant el seu grat per la seva estada al Principat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT