PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Jove Companyia de dansa estrena la peça ‘somiatruites’

Un espectacle que està sota la direcció artística del ballarí Martí Güell

Per El Periòdic

Ballarines de Jo Dansa.
Ballarines de Jo Dansa. | Jo Dansa

La Jove Companyia Nacional de Dansa d’Andorra, Jo Dansa, ha informat que estrena la seva nova producció, aquest dijous 10 d’agost a les 21.00 hores a l’Auditori Nacional d’Andorra. Després d’un mes de procés creatiu, l’elenc de la Jo Dansa, que està constituïda per set joves artistes del país, Àlex Orona, Berta Picanyol, Mar Torra, Abril Melà, Chloée Bartolí, Ona Cubo i Emma Casas, donen vida a la peça Somiatruites. Sota la direcció artística del ballarí i coreògraf Martí Güell i la coordinació i col·laboració artística de Mònica Vega.

La temàtica de la nova creació orbita entorn de la idea dels somnis, i conté referències literàries, cinematogràfiques, musicals i personals de cada membre de l’equip.

Un dels objectius d’aquest procés creatiu ha estat poder donar veu als joves i les joves que hi participen, és a dir, que elles i ells posin el cos, però també la veu i el cap. També és important que visquin una experiència com a intèrprets i també com a creadores, ja que al món professional de la dansa, la major part de les vegades, els dos conceptes van agafats de la mà. Finalment, és d’interès que els ballarins i ballarines generin curiositat cap a la cultura en general i que creixi el seu pensament crític.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT