PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Alerta aquests dies per l’increment de les temperatures

Aquesta setmana es tornaran a registrar valors per sobre dels 30 graus

Per El Periòdic

El mapa de calor publicat pel Servei Meteorològic.
El mapa de calor publicat pel Servei Meteorològic. | Servei de Meteorologia d\'Andorra.

El Servei Meteorològic ha activat una alerta davant l’increment de temperatures que es preveu per a aquesta setmana. De fet, a partir d’avui es tornaran a registrar valors per sobre dels 30 graus de manera generalitzada per sota dels 1.500 metres, tot i que fins divendres les temperatures encara podrien pujar una mica més, provocant que les nits tornin a ser càlides.

La massa d’aire càlid, acompanyada de les altes pressions, torna a ser la protagonista de l’inici de la setmana.  Durant aquesta jornada, per tant, s’espera un altre dia ben assolellat i calorós amb un vent que serà feble de component sud-oest i amb temperatures màximes de 32 graus a Andorra la Vella, de 27 a 1.500 metres i de 15 al Pas de la Casa.

Pel que fa a dimecres es tornarà a registrar un altre pic de calor amb temperatures que arribaran fins a 35 graus a la capital. Es preveu, doncs, que aquesta situació es mantingui estable fins al divendres. Des de Protecció Civil, i com és habitual, es recomana atenció en les activitats que es realitzin a l’exterior, limitar l’activitat física en les hores centrals del dia i hidratar-se amb freqüència.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT