PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detingut un individu per ús fraudulent d’una targeta de crèdit

Un home no resident de 24 anys hauria extret quasi 500 euros d’una coneguda

Per El Periòdic

Patrulla de la Policia.
Patrulla de la Policia. | Policia d\'Andorra

El passat divendres, a les 09.00 hores, va ser detingut un home no resident de 24 anys per un presumpte delicte socioeconòmic. La policia va ser alertada per una dona que al·legava haver estat víctima d'un ús fraudulent de la seva targeta de crèdit per un valor aproximat de 500 euros. Aquesta extracció l'hauria dut a terme una persona coneguda, just abans que la víctima ho comuniqués a la Policia, a un caixer automàtic de la capital. Pel descriptiu donat per la víctima es pot controlar l'interessat en l'interior d'un taxi a la frontera del riu Runer, i es recupera la targeta de crèdit i 485 euros en efectiu.

Paral·lelament, el mateix dia a les 04.00 hores, es va detenir als tres usuaris d'un turisme per a diferents il·lícits comesos. Al conductor se l'acusa de dos delictes contra la seguretat col·lectiva, refús de sotmetre's a les proves d'alcohol i prova salivar de tòxics, a més d'un delicte contra l'administració de justícia, per l'incompliment d'una ordenança penal de suspensió del permís de conduir. A un dels ocupants se'l va detenir per possessió de 57 grams de marihuana, disposada en set petites bosses, i al tercer ocupant per un delicte contra la seguretat col·lectiva, consistint en la possessió d'una navalla tipus papallona amb una fulla superior a set centímetres.

Per últim, es van dur a terme sis detencions per delictes contra la seguretat en el trànsit. Dues dones, de 25 i 37 anys, i dos homes de 29 i 46 anys, amb taxes d'1,01, 0,93, 1,59 i 1,94 g/l. respectivament. A més, un home de 21 anys va donar positiu en el control de tòxics salivar. Finalment, un altre home va ser detingut per la Policia per crebantar una ordenança penal de suspensió del permís de conduir.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT