Anción és cola al TOP 10 en la categoria Youth C a Itàlia

Marc Casanovas arriba en 14ena posició a Gran Sasso, mentre que Thomas Pereiro assoleix un TOP 20

Els corredors de la FAM, ahir a Itàlia.
Els corredors de la FAM, ahir a Itàlia. | Instagram @FAM

Ahir, en l’última jornada de competició dels Youth Skyrunning World Championships celebrats a Gran Sasso, Itàlia, els sis atletes de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) van disputar dues Skyrace en diverses categories. En les divisions Youth A i B han hagut de completar un traçat de 13 kilòmetres i 1.300 metres de desnivell positiu. Els corredors de les categories Youth C i U23 han completat una cursa més llarga i exigent amb 23 kilòmetres de distància i 2.226 metres de desnivell positiu. L’atleta més destacada de la jornada va ser Lea Anción, que en la categoria Youth C va aconseguir arribar al TOP 10 en novena posició amb un temps final de 3h32’32’’. Marc Casanovas també va firmar una molt bona Skyrace, completant aquesta en un temps de 2h55’38» i en la 14a posició final. Destacar també el resultat Thomas Pereiro a la categoria Youth A, que va completar els tretze kilòmetres en 1h52’35», en 20ena posició.