PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

L’ ‘streamer’ ViruZz reconeix haver-se dopat

El seu entrenador ha trencat la relació esportiva amb ell

Per El Periòdic

ViruZz boxejant.
ViruZz boxejant. | @byViruZz

L’Streamer ViruZz, resident a Andorra, ha reconegut mitjançant les seves xarxes socials el seu positiu per dopatge després del combat de boxa amb l’streamer d’Estats Units DK Money del passat mes de maig, en la competició MisFits 007, on ViruZz va guanyar. Aquest èxit, podria quedar invalidat per l’organització, en haver-se descobert que l’streamer espanyol va utilitzar esteroides.
El combat va ser a Londres, a l’Arena Wemblei, on ViruZz va guanyar per K.O al seu contrincant. Ha sigut l’organització la que ha explicat que es van trobar 10 vegades la quantitat de testosterona al seu cos. Víctor Mélida, ha reconegut els fets en les seves xarxes socials disculpant-se: «em sento buit al veure la quantitat de gent a la qual he fallat», destaca, a més d’explicar que la decisió la va prendre ell sol i va decidir sota la seva responsabilitat i desconeixement.

Entrenador/ Per la seva banda, el seu entrenador, Sandor Martin, ha fet un comunicat negant que sabés res sobre les accions il·legals de ViruZz al torneig de boxa i explicant que «fins aquí arriba la nostra relació esportiva» . 

PUBLICITAT
PUBLICITAT