PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

639 incidències a l’Espai Ciutadà de la Capital des de principis d’any

Gran part d’aquestes es corresponen amb la via pública

Per El Periòdic

Imatge del l’Espai Ciutadà.
Imatge del l’Espai Ciutadà. | Comú d\'Andorra la Vella

L’Espai Ciutadà d’Andorra la Vella ha rebut un total de 639 incidències entre els mesos de gener i juliol d’aquest any. Segons explica la corporació, actualment n’hi ha 112 en curs, i la majoria són de tipus lleu.
Pel que fa a l’àmbit, gran part es corresponen amb la via pública, sobretot amb el mobiliari urbà, als espais verds o a la neteja diària. A més, es recull un gruix important d’incidències que fan referència a àmbits generals, com poden ser dubtes sobre el bus comunal, horaris i cursos que s’imparteixen a la Llacuna, a més de visites guiades de turisme o tarifes del departament d’Esports.
L’aplicació d’Andorra la Vella es va posar en marxa durant el mes de març del 2022 i es va incloure l’oficina d’Atenció ciutadana, que va obrir el canal per complementar l’Espai Ciutadà. Gràcies a l’eina, els veïns de la parròquia poden fer arribar més fàcilment les incidències i fins i tot, documentar-les amb una fotografia.
Cal destacar que el servei rep una mitjana de 100 peticions d’informació o incidències al mes, i que durant el 2022 se’n van atendre 1.140. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT