PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El 'Canillo Escènic Arts' creua l'equador amb èxit de públic

El públic ha valorat la qualitat, l'originalitat i l'enginy de les diferents propostes

Per El Periòdic

Imatge d'un dels espectacles de Canillo Escènic Arts.
Imatge d'un dels espectacles de Canillo Escènic Arts. | Canillo Escènic Arts

Els espectacles que han tingut lloc en aquesta segona edició del festival d'Arts Escèniques de Canillo han estat del grat del públic que ha valorat satisfactòriament la qualitat, l’originalitat i l’enginy de les diferents propostes.

La lluna del Luke Jerram, que aquest dissabte ha estat el darrer dia d’exhibició, ha estat sense cap mena de dubte, una de les atraccions estrella del festival amb milers de visitants que han compartit les seves fotografies a les xarxes. L’espectacle de dansa aèria de gran format Eufòria ha omplert el pàrquing dels Refugis de gent que ha gaudit de l'espectacularitat dels ballarins, la música i el joc de llums.

Un altre dels espectacles d’avui dissabte ha estat la darrera funció de l’hipnòtic i sorprenent espectacle de la companyia Tripula, on han desenvolupat els seus dots d'arts escèniques dins d'un globus aerostàtic, en les dues funcions, que han fet ple d’espectadors, han transportat al públic a través d’un viatge on la màgia, les ombres i el bon humor han estat els protagonistes.

La companyia andorrana Líquid Dansa ha ofert el seu espectacle ON-OFF en un format diferent, adaptat al Canillo Escenic Arts, al bosquet de la plaça del Prat del Riu.

La il·luminació del riu de Montaup i les escultures lumíniques que es podran seguir gaudint fins al dia 8 d'agost continuen sent una visita obligada de tots els visitants que estan venint al festival.

La programació de l’escènic finalitzarà el pròxim dia 8 d'agost.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT