PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Èxit rotund en la primera sortida teatralitzada del camí de la Senyoreta

El primer grup va viure l'experiència amb un recorregut ple de sorpreses per als infants

Un moment del recorregut del camí de la Senyoreta.
Un moment del recorregut del camí de la Senyoreta. | Comú de Sant Julià de Lòria

La primera sortida teatralitzada del nou camí de la Senyoreta de Sant Julià de Lòria va tenir lloc aquest passat dijous i va ser tot un èxit. Així, un primer grup de participants van viure l'experiència d'aquesta nova ruta, un recorregut ple de sorpreses per als infants que, a més de sentir la llegenda de la Dama Blanca a través de la representació teatralitzada feta per Assumpta Mercader i el grup de música 'Els Pardals', també van gaudir de les explicacions de l'historiador i promotor d'aquest itinerari, David Mas. Aquesta primera sortida ha tingut una "valoració molt positiva", segons ha explicat la cònsol menor de Sant Julià, Mireia Codina.

El grup, que en aquesta ocasió va ser de 26 persones, va viure "una experiència molt maca i els infants van gaudir molt de les activitats que hi ha en la ruta, en especial l'aroma de la Dama Blanca". "És una experiència molt grata tant per a pares com per a fills que complau a tots els públics", ha confirmat Codina.

Aquesta ruta s'inclou dins del projecte 'Sant Julià Màgica', que té per objectiu donar visibilitat a les llegendes de la parròquia a través de la creació de nous itineraris amb història tal com és el camí de la Senyoreta i la llegenda de la Dama Blanca. Pel que queda d'estiu encara hi ha dues sortides més planificades que tindran lloc els dies 10 i 17 d'agost. Per la setmana que ve encara queden algunes places. El preu de l'excursió és de cinc euros per adults i dos per a infants. La sortida s'inicia a l'oficina de Turisme de Sant Julià de Lòria a les 09.00 hores i s'allarga fins a la una, segons informa l'ANA. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT