PUBLICITAT

Creand reforça a Miami la seva filial internacional

El grup financer ven també el seu assessor local d’inversions a Mèxic

Per El Periòdic

La seu de Creand Crèdit Andorrà.
La seu de Creand Crèdit Andorrà. | Creand Crèdit Andorra

L’entitat bancària Creand continua reforçant les seves filials internacionals, sent aquesta vegada el torn de la Creand Wealth Management, ubicada a Miami (EUA). Un lloc estratègic des d’on es continuarà desenvolupant l’activitat en el mercat americà, tot just després d’haver venut les accions de l’assessor d’inversions domèstic que tenia a Mèxic. Així doncs, el reforç per part de Creand vindrà de la mà de la incorporació de nous assessors financers i analistes per a l’àrea d’inversions, una vegada obtés el 2019 la llicència Self Clearing. 

«El negoci internacional ha continuat creixent orgànicament en els darrers anys gràcies a la gestió acurada i la consolidació del servei», va explicar el conseller delegat de Creand Crèdit Andorrà, Xavier Cornella, afegint que «a Miami centralitzem i reforcem la filial per situar-nos com a entitat de referència en el negoci de la banca privada i institucional». Cal destacar que, a més d’Andorra, Creand té presència a Miami, a les sucursals de Madrid, Barcelona i València d’Espanya i a Luxemburg.

Centre de l’activitat financera als Estats Units

L’oficina de Creand a Miami gestiona un volum de negoci global de 1.939 milions d’euros a tancament del 2022, esdevenint el centre de l’activitat financera del grup al continent americà. Especialitzada a oferir serveis d’assessorament i disseny de solucions d’inversió a mida per a clients i altres institucions, Creand Wealth Management inclou, entre altres, serveis de gestió, assessorament, custòdia i execució.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT