PUBLICITAT

Les nits d’estiu d’Unnic tornen a l’agost amb molta gastronomia i música en directe

L’objectiu del centre d’oci continua sent atraure tant al públic del país com als turistes

Per El Periòdic

La zona del Show Dinner d’Unnic.
La zona del Show Dinner d’Unnic. | Unnic

L’oferta gastronòmica i musical d’Unnic no es queda enrere a l’agost i les nits d’estiu tornen a ser protagonitzades per sessions de DJ, sortejos de centenars de premis i una proposta de còctels i begudes, entre altres. 

Amb l’objectiu d’atraure tant al públic del país com als turistes que visiten Andorra durant aquestes setmanes, el centre d’oci obrirà les portes a la música en viu els dimarts i els dimecres, al Red Bar Sound, en horari de 21.30 a 23.30 hores. Per ell passaran artistes de tota mena, com són Jordi Claret, Paquillo, Manel Tribut Rock & Roll o Iker & Isaac Duet. Però no serà l’únic, i és que el Red Bar DJ Set tornarà a tenir protagonisme amb la combinació de diversos DJ i la desgustació de còctels com el Mai Tai (dijous), el clàssic Margarita (divendres) i el Moscow Mule (dissabtes). Així doncs, el singular espai romandrà obert tots aquests dies, entre les 22.30 i les 00.30 hores, amb preus especials per a l’ocasió.

Dins de tot aquest còctel d’actuacions, cal destacar també l’Happy Hour, la qual tindrà lloc els dimecres entre les 18.00 i les 20.00 hores. En ella, els assistents podran gaudir d’un 2x1 en cervesa i l’obsequi d’un val de dos euros per jugar a la zona de les màquines. Per altra banda, els dijous a les 18.00 hores se celebrarà l’Aperitiu Dolce Vitta, amb degustació gratuïta d’Aperol per a tots els assistents. Cobra vida també el Gin Tonight, els dijous, divendres i dissabtes entre les 20.00 i les 23.00 hores, amb música en viu a la sala Show Dinner i els populars combinats a base de ginebra i tònica al preu de 10 euros. 

Finalment, el ja consolidat Tapatà, tindrà lloc el dia 25, entre les 20.00 hores i fins a mitjanit, a banda dels tasts de vins i maridatge sota la batuta de la sommelier, Dolores Cano i una nova sessió d’Afterwork d’humor, aquesta vegada amb Juanjo Albiñana el dijous 31 d’agost, a partir de les 20.30 hores.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT