PUBLICITAT

El Dia Internacional de la Joventut arriba a l’Espai Jovent

La jornada posarà en contacte a joves i entitats per compartir inquietuds

Per El Periòdic

El cartell del Dia internacional de la Joventut.
El cartell del Dia internacional de la Joventut. | Comú d\'Escaldes-Engordany

L’Espai Jovent d’Escaldes-Engordany fa una crida al col·lectiu jove de la parròquia perquè participi del Dia Internacional de la Joventut, el qual se celebrarà el pròxim 11 d’agost al Prat del Roure. A través d’aquesta jornada, es posarà en contacte a joves i entitats de cara a donar resposta a possibles neguits i inquietuds que puguin sortir per part del col·lectiu. 

A més, aquest espai de trobada comptarà també amb diferents actuacions musicals que amenitzaran la jornada. Així doncs, a les 17.00 hores, els assistents podran gaudir de les actuacions de Black & White Digital, Makuka y los afronautas, Eskurçó i DJ Tite. Una sèrie de formacions musicals protagonitzades per veus joves i innovadores, amb l’objectiu de mostrar i compartit amb tot el públic el seu talent, creant doncs un espai de sinergia entre tots els joves  de la parròquia.

D’aquesta manera, i després de compartir una jornada protagonitzada per l’esperit jove que invadeix la parròquia d’Escaldes-Engordany, la festa del Dia Internacional de la Joventut arribarà a la seva fi a les 22.00 hores al Prat de la Roure, amb la mirada ja posada en una pròxima edició on continuar compartint totes aquestes inquietuds i dubtes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT