PUBLICITAT

Encamp

L’Àrea de Jovent d’Encamp rep al futbol sala del Barça

Una seixantena d’infants van poder gaudir d’un partit amb els jugadors

Per El Periòdic

Imatge de la jornada d'ahir.
Imatge de la jornada d'ahir. | Comú d\'Encamp

Els infants de l’àrea de Jovent d’Encamp van poder gaudir durant el matí d’ahir d’un entrenament del més especial amb els jugadors del futbol sala del Futbol Club Barcelona, els quals  han realitzat una estada esportiva a la parròquia des de dimecres i fins avui, de cara a preparar la temporada vinent. 

Així doncs, la jornada va comptar amb dues parts diferenciades, sent la primera d’elles una sèrie de diversos partits entre equips formats pels jugadors professionals i la seixantena de nens i nenes, amb edats compreses entre els 6 i els 11 anys. Tot seguit, i una vegada finalitzada la ronda de partits, els més petits van poder fer diverses preguntes als jugadors del Barça en pro de conèixer-los més de prop i descobrir algunes curiositats sobre la seva professió, moment en el qual ells també van aprofitar per recordar alguns dels moments més especials o anecdòtics de la seva carrera.

Finalment, infants i jugadors, així com la resta d’assistents a la jornada, es van aplegar per fer una foto de família conjunta. A més, el club blaugrana va fer entrega també als més petits d’uns pòsters per cadascun d’ells, on queden retratades les signatures de tots els jugadors de l’equip.  

Tanmateix, les estades de jugadors del Barça no cessen aquí, i és que la setmana vinent la parròquia rebrà també a les seccions d’handbol, hoquei i bàsquet femení, les quals continuaran per la mateixa línia que els seus companys, amb l’objectiu de preparar-se físicament per la temporada 2023-2024.

PUBLICITAT
PUBLICITAT