Palmitjavila arriba quart a la Vertical Race d’Itàlia

Lea Ancion i Marc Casanovas van assolir colar-se al TOP 10 en la categoria Youth C a la cursa de Gran Sasso

Un instant de les curses d’ahir del Youth Skyrunning Championship.
Un instant de les curses d’ahir del Youth Skyrunning Championship. | FAM

Ahir, en el primer matí de competició per als sis joves corredors classificats per als Youth Skyrunning World Championship que s’estan celebrant a Gran Sasso, Itàlia. Ahir va ser el torn de la Vertical Race, una prova amb un únic recorregut per a totes les categories. Amb una distància de 3,8 kilòmetres i 1.033 metres de desnivell positiu, els atletes andorrans van fer la sortida per torns en funció de l’edat. Recordem que les categories sÓn Youth A per a joves d’entre 15 i 16 anys, Youth B per als corredors d’entre 17 i 18 anys, Youth C per als atletes d’entre 19 i 21 anys i finalment, la categoria U23 per als joves que comprenen les edats d’entre 21 i 23 anys.
D’entre els atletes andorrans, destaca la figura de Max Palmitjavila, que va aconseguir arribar en quarta posició acariciant el podi amb un temps de 43’32’’.  La cursa de l’andorrà va ser molt bona, aconseguint mantenir-se  en les primeres posicions. D’altra banda, destaquen també els Èxits de Lea Anción i Marc Casanovas, que van quedar sisena i setÈ en la categoria Youth C.