PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc debutarà com a visitant contra el Bilbao Berri

L’ACB va fer public el seu calendari i els de Nacho Lezkano jugaran el seu primer partit al País Basc i la primera jornada a la Bombonera serà contra el Río Breogán

Per Joan Jiménez

Calendari del MoraBanc Andorra a l’ACB.
Calendari del MoraBanc Andorra a l’ACB. | MoraBanc Andorra

L’ACB va publicar ahir el calendari per a la temporada 2023-2024 de la Lliga Endesa, i el MoraBanc Andorra, en el seu retorn a la màxima categoria del bàsquet espanyol, jugarà la primera jornada del campionat contra el Surne Bilbao Basket al Bilbao Arena el 24 de setembre a les 17.00 hores. 

Tot i que l’afició tricolor no podrà gaudir de la tornada del seu equip a l’ACB en directe, el MoraBanc jugarà contra el Rio Breogán el proper divendres 29 de setembre a les 20.30 hores. A més, la tercera jornada també tindrà com a escenari la Bombonera, en un partit que enfrontarà al conjunt tricolor contra el Zunder Palència, l’altre equip que va ascendir la temporada passada conjuntament amb els andorrans.
Després d’aquestes dues primeres jornades a casa, el MoraBanc s’enfrontarà a un dels rivals que sempre s’han de tenir en compte: el Barça. El de Lezkano s’enfrontaran contra els blaugrana a Barcelona en la quarta jornada de l’ACB que se celebrarà el dia 8 d’octubre a les 12.30 hores.Contra l’altre gegant del bàsquet espanyol, el Reial Madrid, el MoraBanc jugarà contra ells a la Bombonera el pròxim 26 de novembre a les 12.30 hores.

El director tècnic del Mora Banc Andora, Francesc Solana, va declarar ahir que: «És un calendari que ens dona l’opció de començar molt bé. Hem de continuar sent molt sòlids a la Bombonera, on tenim més partits que a fora en la primera volta. És molt important que arribem bé en aquests tres primers partits. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT