PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sant Julià aprova un crèdit per comprar a Govern l’Hotel Pol

Es destinen 3,2 milions d'euros per la compra de l'edifici

Per El Periòdic

El Comú de Sant Julià de Lòria comprarà la totalitat de l’Hotel Pol.
El Comú de Sant Julià de Lòria comprarà la totalitat de l’Hotel Pol. | ANA/ L.G.

El Comú de Sant Julià de Lòria va aprovar un crèdit extraordinari de més de 3,2 milions d’euros destinat  a finançar la compra de l’hotel Pol al Govern, un equipament que la corporació va manifestar la seva voluntat d’adquirir totalment després d’anunciar amb l’executiu la fi del litigi de la Portalada. La decisió es va prendre fa una setmana en una sessió extraordinària del consell del comú tancada.

Dilluns passat, en un acte, Govern i el Comú de Sant Julià de Lòria van explicar que han recuperat la totalitat de les inversions que hi van destinar, valorades en 10,8 milions d’euros; i una part de l’import ara mateix per a l’antic Hotel Pol, que passa a ser el 60% per a Govern i un 40% del Comú de Sant Julià.

La decisió es va fer pública ahir després de sortir al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA), on s’especifica que el crèdit extraordinari es finançarà amb dos pagaments de 134.824 euros i 202.107,18 euros que es finançaran amb un romanent de tresoreria.

A més, hi haurà cinc pagaments, també a càrrec de romanent de tresoreria o, en el seu defecte, contra disposició de les pòlisses de crèdit existents, per un valor de 490.400 euros cadascun previstos pel gener i setembre del 2024, i el setembre del 2024, 2025, 2026, 2027 i 2028.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT