PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Mika Mármol, rumb a la UD Las Palmas

El tricolor fitxaria pel recentment ascendit a Primera Divisió

Per Joan Jiménez

Mika Màrmol en un partit amb l'FC Andorra.
Mika Màrmol en un partit amb l'FC Andorra. | udlaspalmas.net

Mika Mármol abandonaria la disciplina tricolor per a incorporar-se al recentment ascendit UD Las Palmas, segons fonts consultades pel Periòdic d'Andorra. L'equip canari ja tindria gairebé lligat al 100% al defensa central estrella de l'FC Andorra, que ha brillat aquesta darrera temporada sota les ordres d'Eder Sarabia. 

L'exblaugrana faria les maletes per a debutar a primera divisió amb la UD Las Palmas, equip que va obtenir l'ascens a LaLiga EA Sports i s'ha fixat en joves promeses talentoses que no suposin grans costos de transferència com Mika Mármol i Julian Araujo, lateral blaugrana. Mármol va tenir una temporada de debut a segona divisió molt destacada que va fer atreure els focus cap a ell i fer sospirar a més d'un club pel seu fitxatge. Finalment, Las Palmas semblaria ser el conjunt escollit per Mármol per a fer un pas endavant en la seva carrera debutant a la categoria més alta del futbol espanyol havent de deixar l'FC Andorra amb qui ha recopilat molt bons resultats i rendiment. 

El de Terrassa va arribar a l’FC Andorra l’any passat procedent del filial del FC Barcelona, on ja destacava pel seu joc, però sense gaudir de gaire protagonisme en l’àmbit del primer equip ni veure grans possibilitats d’un futur estable a l’equip sènior culer. Per un valor de traspàs de 800.000 euros, l’FC Andorra va fitxar a un central que va enamorar a tots els aficionats tricolor i sorprendre a tota la Lliga Hypermotion mostrant-se com un defensa jove amb facilitat per a treure la pilota jugada i associar-se amb els seus companys. Mármol ha estat un defensa crucial pel conjunt d’Eder Sarabia, però semblaria ser que ja està tot decidit per la marxa del central amb destinació a les Canàries. 

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT