Suárez guanya la supercombinada FIS d'Arcalís i és segona al Super G

• En la categoria masculina hi ha una gran participació de corredors joves del Principat
ARCALÍS

Sophie Juárez, en una competició anterior d'aquesta temporada. Foto: EL PERIÒDIC

Carla Altimir ha estat la gran protagonista en els dos dies de competició del calendari FIS que va acollir ahir i dijous el sector Arcalís de Vallnord.

La corredora del primer equip femení de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) es va adjudicar el triomf en la supercombinada disputada en la primera jornada. Juárez va aconseguir el millor crono tant en el supergegant com en l'eslàlom i va superar la segona classificada, la catalana Anna Galofré, per gairebé un segon i per sumar 185,85 punts. Cal destacar també Andrea Machado, que amb un novè lloc va fer que Andorra tingués dues corredores en el top-ten i també va acabar la cursa Alexandra Borja, 16a de les 18 que van completar les dues mànegues. Gemma i Sandra Oliveras, Maria Sansa, Gemma Larregola, Laia Clascà, Raquel Pedragosa i Carla Altimir van ser algunes de les onze desqualificades. La prova del supergegant, que també comptava com a prova individual per a les que no havien abandonat, també va ser per a Juárez, que en aquesta disciplina va treure 96,20 punts.

Ahir, en la segona jornada, Juárez va tornar a ser la millor andorrana en el segon supergegant, aquesta vegada amb una segona posició que es va intercanviar amb la catalana Galofré, que la va guanyar per només nou centèssimes. La corredora de la FAE va obtenir 93,97 punts. Pel que fa a la resta de corredores tricolors Gemma Larregola va ser vuitena, Sandra Oliveras novena, Andrea Machado dotzena i última i Alexandra Borja la 15a de les 18 que van arribar a la meta.

En la categoria masculina, amb molta més participació i de joves corredors que necessiten experiència, destaca el catorzè lloc d'Àxel Esteve en el supergegant d'ahir i el sisè lloc de Robert Solsona en la supercombinada de dijous gràcies a la bona actuació en l'eslàlom.