PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Álvaro Martín, presentat com a nou fitxatge tricolor

L’ex jugador del Reial Madrid destaca per ser molt polivalent

Per El Periòdic

Álvaro Martín amb el seu dorsal.
Álvaro Martín amb el seu dorsal. | FC Andorra

Álvaro Martín va ser presentat, ahir dimecres, com a nou jugador de l’FC Andorra a l’Estadi Nacional. El director esportiu, Jaume Nogués, va explicar que «és un jugador que ens interessava perquè pensem que es pot adaptar força bé a la nostra manera de jugar» i ha remarcat que «la seva arribada no té res a veure amb la sortida d’Hevel» argumentant que «vam començar a parlar amb ell el passat mes d’abril», segons informa l’agència ANA.

El migcampista, que s’ha format al planter del Reial Madrid, va afegir que «crec que puc encaixar perfectament en l’estil de joc que té l’equip». Martín, que va parlar amb Sarabia abans del seu fitxatge, va remarcar que «soc força polivalent», però ha confessat que se sent més còmode jugant com a interior, tot i que ho pot fer també en la zona de l’extrem dret. Martín va remarcar que «soc un futbolista amb arribada» i precisament és un dels trets que més va destacar el director esportiu, a banda de la seva adaptabilitat al joc de possessió.
Pel que fa al contracte, Martín ha signat per a les tres pròximes temporades amb el club tricolor, malgrat que el Real Madrid es guarda el 50% d’una futura venda. Sobre si els blancs havien inclòs alguna clàusula de recompra del migcampista, de l’estil de la que el Barça havia fet amb Mika Mármol, Nogués va negar l’existència d’aquest tipus de clàusules en el contracte d’Álvaro Martín, el que impedirià una repesca dels blancs.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT