L’FC Santa Coloma lluitarà per la remontada contra l’FK Sutjeska

Els colomencs confien en poder donar-li la volta al 2-0 de l’anada jugada a Montenegro

Per Joan Jiménez

Cartell promocional del partit entre l’FC Santa Coloma i l’FK Sutjeska.
Cartell promocional del partit entre l’FC Santa Coloma i l’FK Sutjeska. | FC Santa Coloma

L’FC Santa Coloma rebrà avui a l’Estadi Comunal d’Andorra la Vella a l’FK Sutjeska de Montenegro després del partit d’anada d’aquesta segona ronda prèvia de la UEFA Conference League, on els colomencs van perdre per 2-0 a Podgorica.

Els de Dmitryi Cheryshev tenen les probabilitats bastant en contra. Donat el rendiment mostrat tant en l’eliminatòria prèvia contra el Pen-Y-Bont de Gal·les i en la primera jornada d’aquesta ronda a Montenegro, sumat a l’elevat nivell dels de Podgorica, no col·loquen als colomencs en el millor escenari per a classificar-se. Tot i així, l’FC Santa Coloma sortirà a la gespa disposats a explotar el màxim possible les seves possibilitats i tractar d’extreure el seu major potencial per tal de poder arribar a aconseguir la gesta històrica que suposaria el pas a la següent eliminatòria europea.

El conjunt local haurà de tenir molt de compte amb el davanter montenegrí del Sutjeska, Vuk Strikovic. El dorsal nou del conjunt visitant ja va donar moltes dificultats a la defensa colomenca, marcant el primer gol de l’eliminatòria. Tot i així, Strikovic no és l’únic jugador que pot posar en problemes als nois de casa, ja que el lateral esquerre del conjunt de Montenegro, Saletic, va mostrar també caràcter golejador en perforar la porteria colomenca per segona vegada per part de l’Sutjeska. L’FC Santa Coloma haurà de millorar el seu control de pilota per tal d’evitar que els montenegrins ocasionin grans situacions de perills que esguerrin totalment qualsevol esperança de remuntada que puguin tenir els de Cherishev. Un gol del Sutjeska obligaria els colomencs a guanyar per una diferència de tres gols si no es vol anar a la pròrroga, i de dos si s’arriben a jugar els 120 minuts d’aquest partit de tornada.