PUBLICITAT

Ordino

Mortés perd la confiança de la majoria del Comú d'Ordino

El cònsol major només tindria tres vots a favor del geriàtric

Per El Periòdic

El conseller de X'Ordino, Enric Dolsa, durant la roda de premsa posterior a la sessió de consell de comú de dijous.
El conseller de X'Ordino, Enric Dolsa, durant la roda de premsa posterior a la sessió de consell de comú de dijous. | ANA/M.R.

La plana major de DA a Ordino es reuneix i li fa saber al cònsol Josep Angel Mortés que millor que desisteixi de convocar sessió de comú extraordinari per al geriàtric aquest divendres, tal com ell mateix va anunciar el passat dijous, amb la repulsa dels consellers de la minoria. En aquesta mateixa reunió, les forces de DA a Ordino li anuncien que ells no li donaran suport en la votació. Després de l’anunci, Mortés ha intentat buscar suports de forma individual i, en veure que tan sols el conseller Hervé i la segona cònsol Eva Choy li donaven suport, ha decidit no convocar sessió aquest divendres i no abocar així a una votació que hagués perdut per set en contra i tres a favor (un dels quals és ell mateix).

Aquest fet suposa un fort cop de càstig pel cònsol major d’Ordino, ja que a pocs dies de la votació s’ha quedat pràcticament sol amb el seu projecte ‘estrella’ i, per què no dir-ho, la gran olor a ‘Toti’ sr. Antoni Garcia en aquest projecte des de fa anys ha fet que la gran majoria dels membres del comú l’hagin volgut ajornar pel proper mandat.

Així doncs, una gran part de la majoria comunal ha tret la confiança al cònsol i es preveu un fi de mandat molt mogut entre els membres del mateix partit. Fonts properes indiquen que ja fa molt temps que hi ha dos bàndols a la majoria i ara ha explosionat, fent-se evidents les divergències en grans projectes. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT