PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Teixeira tanca el curs fent 10è als 800 lliures del júnior

L’andorrà acaba amb cinc rècords d’Andorra, un de 17 anys i quatre de 18

Per El Periòdic

Kevin Teixeira i l'entrenador i director tècnic de la FAN, Alfonso Maltrana.
Kevin Teixeira i l'entrenador i director tècnic de la FAN, Alfonso Maltrana. | FAN

Diumenge va cloure el 44è Campionat d’Espanya júnior celebrat a Màlaga, tancant per Kevin Teixeira un altre gran campionat de la temporada: 5a plaça en la prova de 400 metres estils; una 7a en els 400 metres lliures; una 9a en la de 200 metres estils i una 10a en els 800 metres lliures. En aquesta darrera, l’andorrà va acabar amb un temps de 8:42,28 que li ha representat el 10è lloc de la classificació en la categoria de 18 anys. 

A més, destaquen entre els seus mèrits de l’any esportiu el seu debut internacional en els 19 ns Jocs dels Petits Estats d’Europa de Malta. La mínima d’Alacant, assolida el mes de febrer durant l’11è Campionat d’Espanya Júnior/Infantil de Federacions Territorials que li va postular amb fermesa per participar en la cita continental. Un cop a Malta, va guanyar amb Pelegrina i els germans Lomero el bronze del relleu 4x100 i es va quedar a només tres centèsimes d’una medalla individual en els 400 metres estils amb només 18 anys.

Amb tot, acomiada la temporada 2022-2023 amb cinc rècords d’Andorra individuals, un de 17 anys i quatre de 18 anys; als que s’ha de sumar la seva contribució en els dos rècords de l’equip de relleus medallista de Malta. Un resum de mèrits que fa curt i en el que es podria afegir les medalles guanyades en els campionats regionals o nacionals que va disputar durant tot el curs en el circuit Espanyol.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT