PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andbank renova el patrocini d’Irineu Esteve fins al 2026

L’esquiador espera estar en plenes facultats a finals del mes de setembre

Per El Periòdic

La directora de Banca País d’Andbank, Maria Suárez, i l'esquiador Irineu Esteve.
La directora de Banca País d’Andbank, Maria Suárez, i l'esquiador Irineu Esteve. | Andbank

Andbank i Ireneu Esteve han renovat el conveni pel qual acorden el patrocini de l’entitat al fondista per a tres temporades, fins al 2026. La directora de Banca País, Maria Suárez, i l’esquiador, van formalitzar ahir la signatura a la seu central l’entitat.

«Estem molt contents de continuar donant suport a l’excel·lent professional que és l’Ireneu, tot un referent al país», va comentar Suárez. «Representa una sèrie de valors com l’esforç, la constància, la il·lusió o la recerca de l’excel·lència amb els quals ens sentim molt identificats. És tot un exemple per a tots», va afegir.

Per la seva banda, Esteve va declarar que «és un honor poder tenir el suport d’una entitat amb el renom d’Andbank tan dinàmica al país. Suposa un estímul per poder continuar amb el treball que vam iniciar fa uns anys i seguirem en la mateixa línia per assolir els millors resultats».

Cal destacar que l’esquiador acumula diverses victòries com a esportista professional i ha participat en nombroses competicions representant a Andorra. L’any passat, va assolir una 20a posició als Jocs Olímpics de Beijing, una 12a posició a l’skiatló i un setè lloc al Campionat del Món que es va celebrar a Planica, Eslovènia. A més, va iniciar la temporada amb una victòria al Trofeu Sportful, un clàssic de les curses d’esquí sobre rodes, el qual va guanyar per quart any consecutiu.

Tot i la caiguda que va patir amb roller esquí que l’ha fet estar durant un mes sense poder entrenar, a l’agost començarà els entrenaments i espera estar en plenes facultats a final de setembre. L’objectiu principal és arribar amb un bon estat físic per poder participar en totes les curses que s’han fixat per aquesta temporada. En aquest sentit, va remarcar que «assolirem aquest bon estat físic gràcies al treball en equip que fem entre tots, entrenadors i tècnics, i al model de treball que ens fa assolir una millora constant».

A més del suport a Esteve, Andbank col·labora amb l’esport andorrà a través del COA, de l’equip d’esquí de fons de la FAE, de la FAN i de la popular prova ciclista la Purito Andorra, entre altres competicions.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT