PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

Canvis a Andorra Telecom amb sis nous canals de televisió

L’oferta s’adequa als canvis de Movistar+

Per El Periòdic

Imatge d’Arxiu d’Andorra Telecom.
Imatge d’Arxiu d’Andorra Telecom. | El Periòdic

A partir de l’avui desapareix el Canal 0 per a donar pas a Movistar+, un canal que oferirà per a tots els públics continguts de cinema, esports, sèries, documentals i programes originals. Un dels pilars d’aquest canal serà l’esport en directe, destacant el retorn del partit setmanal de LaLiga i de la Champions, a més de partits de l’NBA NFL i la Liga Endesa.

Avui mateix s’afegiran a l’oferta de Movistar + Selección els canals següents: ‘Originales por M+’, que és el canal de produccions pròpies de Movistar +, ‘La Resistencia por M+’ i ‘Documentales por M+’. Per altra banda, el Canal Fest canvia de nom per Música por M+’, que és el canal de concerts i documentals musicals. Els canals ‘Estrenos 2’, ‘Series’ i ‘Series 2’ es fusionen en dos canals, anomenats Canal Cine i el Canal Serie per a continuar oferint les millors sèries i el cinema d’estrena.

També cal destacar que s’afegeixen al paquet Cine els nous canals: ‘Suspense por M+’ i Indie por M+, que completaran la resta de canals habituals del paquet, que són:Acción, Comedia, Drama, Clásicos y CineÑ. ‘Suspense por M+’ serà el canal de cinema i sèries on el gènere polític, el thriller i el cinema negre seran els protagonistes. Per altra banda, ‘Indie per M’+ oferirà cinema alternatiu.
Les novetats suposen un canvi important en la programació i l’ordre dels canals de Movistar+ que pot afectar durant el dia d’avui la programació del directe i del definit amb una possible pèrdua dels enregistraments que es tinguin en aquests canals que es mouen o desapareixen.

Si no s’apliquen els canvis que s’han esmentat es recomana desendollar i després endollar la descodificació.

El responsable de màrqueting d’Andorra Telecom, Carles Casadevall va explicar ahir que «ens adaptem a la millora de Movistar+ com a actor imprescindible i únic en el món dels continguts de la televisió de qualitat». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT