PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detingut un home a Sant Julià de Lòria per portar un ganivet de 13 centímetres

Hi ha hagut un total de 10 detencions durant el cap de setmana

Per El Periòdic

Imatge d'arxiu d'un control policial.
Imatge d'arxiu d'un control policial. | Policia d\'Andorra.

Ahir a les 17.38 hores a Sant Julià de Lòria es va detenir a un home resident de 30 anys, per portar una arma blanca –ganivet de 13 centímetres de fulla-. La Policia va ser requerida, ja que a la terrassa d’un establiment de restauració s'hi trobava l'home que duia el ganivet esmentat amagat a la seva esquena dins el seu pantaló, i tot i que no va fer ús del mateix, aquest era visible a simple vista i de fàcil extracció en cas de voler-ne fer ús.

Divendres 28 de juliol a les 11.30 hores es va presentar a l’oficina d’immigració d’Escaldes-Engordany un home no resident de 26 anys, per tal d’efectuar uns tràmits i se li va trobar en la seva possessió un permís de residència belga falsificat, motiu pel qual se’l va detenir per un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic.
 
Durant el cap de setmana, la Policia ha efectuat diversos controls de prevenció durant la festa major de Sant Julià de Lòria, on s’han detingut tres persones. Divendres a les 23.54 hores, es va detenir una dona no resident de 24 anys per posseir tres grams de cocaïna. Diumenge a les 04.45 hores es va capturar a un home resident de 36 anys per un delicte contra la funció pública i es va requerir dels serveis policials per part del conductor d’un autobús –línia de festa major- que tindria problemes amb la quantitat de gent que voldria accedir al mateix. Els efectius policials van mirar de posar ordre, i és en aquest moment quan l’interessat va tenir una actitud desafiant i agressiva envers els funcionaris desplegats al lloc. El mateix diumenge a les 07.00 hores, es va controlar un conductor d’un turisme, un home resident de 49 anys, amb una taxa de 2,39 g/l.
 
Pel que fa als altres delictes contra la seguretat del trànsit, s’han arrestat tres persones – dos homes i una dona - de 24 , 43 i 36 anys amb taxes d'1,47, 1,01 i 0,83 g/l. respectivament.
 
Igualment, dissabte a les 08.15 hores a la frontera del riu Runer, un home no resident de 23 anys, se'l va detenir per posseïr 0,3 grams de cocaïna.
  
Finalment, dissabte es va detenir un home resident de 56 anys per un delicte contra la llibertat sexual.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT