Pol Moya acaba sisè en el Campionat d'Espanya

L'atleta entra al mateix segon que el cinquè classificat i a només tres del podi

Pol Moya en el centre del grup durant la final dels 1.500 metres.
Pol Moya en el centre del grup durant la final dels 1.500 metres. | PM

Espectacular actuació de Pol Moya, ahir, en el Campionat d'Espanya d'atletisme. L'atleta del FC Barcelona va ser sisè en la final dels 1.500 metres (3.37,88) entrant en el mateix segon que el cinquè classificat, i a només tres segons del podi, que va tancar Mario Garcia. Moya va estar sempre en les primeres posicions, fins que Adel Mechaal i Mo Katir van decidir començar el seu festival. Els dos fondistes van fer un canvi de ritme que ningú no va poder seguir i van decidir el triomf en l'esprint, que es va endur Mechal, que va fer rècord del campionat. Per darrere, com és habitual en ell, Moya va treure un ruix més de potència en la darrera recta, que a punt va estar de donar-li un top5.