PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Marc Font es queda a mig fer a la 20a Red Bull Romaniacs

Una caiguda en el pròleg i problemes greus en la mecànica van marcar la seva actuació

Per El Periòdic

El pilot andorrà, Marc Font.
El pilot andorrà, Marc Font. | Foto Esport

Marc Font va tenir un debut molt complicat en la disputa de la Red Bull Romaniacs 2023 a Sibiu, Romania. Després d’un inici prometedor encara que amb caiguda inclosa, el desenvolupament de la jornada següent no va seguir pel mateix rumb per culpa de les conseqüències de la caiguda esmentada. La situació es va complicar de manera alarmant en la segona etapa quan el motor de la seva KTM va tenir problemes greus i va perdre molt temps a la pista i això va fer que acabes el recorregut fora del marge establert. 

Malgrat iniciar la tercera jornada de la prova, va desistir de continuar a causa dels problemes en la seva mecànica i no trobar-se en les millors condicions físiques a causa de la deshidratació que va patir el dia anterior.

Sense cap possibilitat de millorar, Font va decidir prendre la decisió més dolorosa. «Sens dubte és una decepció, però són les coses de la competició i sobretot quan el grau de dificultat és tan alt. Intentem entrenar guiats per les referències que teníem del recorregut de la Romaniacs, la realitat va ser diferent a més amb l’agreujant de l’espectacular tempesta que ens va caure durant la tarda de la primera etapa», va comentar el pilot d’enduro. Font va afegir que «cal passar pàgina i continuar treballant per a estar entre els millors». 

Tot i el resultat final, el pilot andorrà va aconseguir finalitzar els pròlegs disputats a l’inici de l’esdeveniment en posicions que li permetien ser optimista. En la qualificació va aconseguir la 24a posició i en la final, amb un acumulat de 13’17’’723 en les vuit voltes disputades es va situar a la 22a plaça.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT