Manu Nieto dóna el primer triomf de la pretemporada a l'FC Andorra

Els tricolor s'emporten el Trofeu Ciutat de Tarragona

Una de les celebracions del gol de l'Andorra
Una de les celebracions del gol de l'Andorra | FC Andorra

L'FC Andorra ha obtingut el primer triomf de la pretemporada després de remuntar contra el Nàstic de Tarragona en els darrers minuts de partit (1-2). Els d'Eder Sarabia han fet un mal partit i no ha estat fins als darrers minuts que la qualitat més gran individual dels tricolor, que anaven de groc, s'ha acabat imposant. D'aquesta manera, els tricolor s'emporten el Trofeu Ciutat de Tarragona que estava en joc.

Sarabia ha format amb una defensa que, ben segur, que en molts moments de la temporada pot ser la titular, especialment si acaba sortint Mika Mármol. La parella de centrals l'han format Arroyo i Vilanova, mentre que els carrils han estat per Petxa i Pampín. En la parcel·la ofensiva, el tècnic ha donat entrada a molts juvenils en un partit que sonava més a comiat per ells, en aquesta pretemporada. Malgrat tot, la primera part no ha estat bona i ha acabat amb taules, tal com havia començat.

La segona part no podia començar pitjor per als de Sarabia. Una errada de Raúl Lizoain en el blocatge d'una centrada lateral, relativament senzill, ha deixat la pilota als peus de Jaume Jardí, que a porteria buida només ha hagut d'empènyer la pilota per fer pujar l'1-0 al marcador. El gol, dels anomenats psicològics, ha deixat força tocat a l'equip tricolor, al que li ha costat carburar i tenir ocasions clares de gol.

L'empat per als tricolor no ha arribat fins al tram final del partit, quan el qui s'ha convertit en l'home gol de la pretemporada, Manu Nieto, ha pogut batre el porter del Nàstic. Una mala sacada en llarg del porter local ha permès a Bover recuperar la pilota en la zona de tres quarts; el migcampista ha enviat en profunditat per Manu Nieto que, lleugerament escorat a l'esquerra, ha xutat creuat, de primeres, amb la seva cama natural per fer pujar l'1-1 al marcador.

La remuntada s'ha consumat en el darrer instant del partit. En aquesta ocasió els papers del gol anterior s'han invertit. Manu Nieto ha lluitat una pilota fins a la línia de fons, quan la defensa la deixava sortir i ha convertit aquesta errada amb una assistència de gol per Rubén Bover. El migcampista, al primer toc, ha enviat la pilota al fons de la xarxa i fer pujar l'1-2 al marcador. Pràcticament, després de sacar de centre, l'àrbitre ha assenyalat el final del partit, amb el que els tricolor han sumat el primer triomf de la temporada, segons informa l'ANA.