PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La delegació andorrana de natació tanca la seva participació en el Festival Olímpic en la Joventut Europea

Balanç de la cinquena jornada en l'edició d'enguany

Per El Periòdic

Biel Cuen i Arnau Segarra acompanyats de l'entrenador Pablo Prieto
Biel Cuen i Arnau Segarra acompanyats de l'entrenador Pablo Prieto | FAN

Ahir va ser la cinquena i última jornada de l’edició d'enguany del Festival Olímpic de la Joventut Europea (FOJE), que s’ha celebrat entre el 14 i el 28 de juliol a Maribor, Eslovènia. Biel Cuen va nedar la prova de 400 metres estils en un temps de 4:46,86 que rebaixa la seva millor marca personal de 4:49,35 feta en la 19a edició dels Jocs dels Petits Estats d’Europa, Malta 2023, el campionat on va debutar com a internacional. 

L'entrenador i tècnic responsable de la FAN, Pablo Prieto, va comentar que l'andorrà "ha nedat la prova a bon ritme i sense penalitzacions a destacar. Tot i que a l’esquena hagués pogut anar una mica més de pressa, en la braça — l’únic estil que li falta per acabar de dominar— és on més segons de diferència ens han tret els nedadors adversaris". Cuen tanca un campionat amb tres rècords d’Andorra i una millor marca personal. 

Pel que fa a Arnau Segarra, Prieto va destacar el fet de "debutar com internacional implica gestionar emocions i afegir factors addicionals a la competició. Les FOJE és un campionat on s’enfronten els millors d’Europa de l’edat. Tots dos ho han fet bé i estem molt contents de com a anat". 

Per finalitzar, Prieto va voler afegir que "la natació andorrana suma un efectiu més que tant de bo, tindrà més oportunitats d’acumular experiència en competicions internacionals".

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT