PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

Iniciat el període per inscriure’s a Actinn Awards

Les empreses que vulguin participar tenen temps fins l’11 d’octubre

Per El Periòdic

Presentació del concurs.
Presentació del concurs. | actinn

Actinn, el Clúster de la innovació i de les noves tecnologies d’Andorra, ha presentat durant aquesta setmana la quarta edició dels premis Actinn Awards davant els seus socis i patrocinadors. Des del mateix clúster, s’explica que «s’obre una nova convocatòria on emprenedors i startups poden registrar-se i optar el premi». Les empreses que vulguin participar en els premis podran presentar la candidatura fins al dia 11 d’octubre i el dia 7 de novembre es comunicarà el guanyador, i el lliurament es farà dins del marc de les VIII Jornades Inntec 2024.

L’objectiu dels Actinn Awards és donar visibilitat i acompanyament a nous projectes tecnològics, de transformació digital o de nous models de negoci, generador d’oportunitats de diversificació econòmica o de modernització dels sectors tradicionals del país. El projecte guanyador tindrà una dotació màxima de 4.500 euros, a més de l’acompanyament i l’accés a la xarxa de contactes del clúster.

Cal destacar que les candidatures presentades seran avaluades per un jurat compost per la junta directiva d’Actinn, a més d’empreses sòcies del clúster que han co-patrocinat aquests premis. El jurat farà una valoració de les idees amb criteris tècnics i financers, a més d’aspectes com el seu nivell d’innovació, el seu impacte amb la societat, la seva factibilitat i la seva fiabilitat.
Enguany co-patrocinen el premi amb Actinn nou empreses del clúster: Abast, Chakray, Ensisa – Grandvalira, Innovand Consult, Naos, Sinzerad, Sdli, Qualitahub i Tempus.

En la passada edició dels Actinn Awars es va atorgar el premi a ‘Accessible Universal Travel’, que va ser el primer motor de reserves 100% accessible per a tothom, que ofereix experiències a persones amb discapacitat visual, auditiva, motora o intel·lectual, a més de les seves famílies i amics.

Les bases de la convocatòria estan disponibles a la pàgina web del clúster. 
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT