PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

Panera com a gratificació per participar a enquestes

L'objectiu és premiar a la societat implicada en aquests estudis

Per El Periòdic

Imatge arxiu de Govern.
Imatge arxiu de Govern. | El Periòdic

Les llars que participin en les enquestes de llarga durada de pressupostos familiars i de condicions de vida que realitza el Departament d’Estadística rebran una panera anual amb productes artesans d’Andorra, amb l’objectiu de premiar a la societat implicada en aquests estudis, ja que han perdut un temps de la seva vida privada i conciliació familiar per a poder respondre les preguntes.
Així doncs, la voluntat de Govern d’aquestes gratificacions és augmentar la taxa de resposta en les enquestes desenvolupades pel Departament d’Estadística, i això ha d’incrementar la qualitat de les dades escollides, per tant, de les activitats estadístiques en les quals s’utilitzen aquestes dades. A més, es vol incentivar la societat a participar activament en les enquestes.
Per a obtenir aquesta gratificació les llars participants en les enquestes d’estadística hauran de respondre la totalitat del qüestionari anualment.
A més, en el cas de l’enquesta de pressupostos familiars, també s’haurà d’omplir la llibreta de despesa quinzenal posteriorment a la realització del qüestionari. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT