PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

Govern subvenciona projectes adreçats a la joventut

S’han atorgat 18.432,50 euros a quatre beneficiaris

Per El Periòdic

El ministre de Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia i portaveu del Govern, Guillem Casal, dimecres.
El ministre de Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia i portaveu del Govern, Guillem Casal, dimecres. | SFGA/JAViladot

El Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra, l’Associació Projecte Vida, la Colla Castellera d’Andorra i el Canòlich Music Andorra són els quatre beneficiaris de les subvencions atorgades per Govern per a dur a terme el projecte adreçat a la joventut durant aquest any 2023, per un total de 18.432,50 euros. Aquestes subvencions tenen l’objectiu de promoure l’associacionisme juvenil, a més de donar suport a projectes d’especial interès per a la joventut.

Primerament, el projecte de l’associació Projecte Vida ha rebut 1.502,83 euros, ja que han organitzat la ‘Segona Setmana de sensibilització i reducció de danys d’addiccions al Principat d’Andorra, que pretén informar i orientar als joves sobre el consum de substàncies tòxiques i addiccions.

Per altra banda, la Colla Castellera ha rebut un total de 2.331,15 euros pel projecte «Apropament del món Casteller al Jovent». Aquesta proposta té com a finalitat augmentar el nombre de joves de la seva entitat, que actualment se situa al voltant d’un 40%.

El Canòlich Music Andorra ha rebut 4.510 euros per a la celebració de l’onzena edició del festival, que actualment és un espai de referència per a milers de joves del Principat.

Respecte al Fòrum Nacional de la Joventut, ha rebut 2.102,37 euros i 7.985,36 euros per a dos projectes. El primer, anomenat ‘Diagnosi Jove Andorra: Empoderament i participació en projectes educatius’ busca donar suport als joves que ho desitgin a l’hora de dur a terme projectes de recerca o d’acció social relacionats amb la joventut. El segon projecte, que es diu ‘Activitats participatives del Fòrum de la Joventut 2023’ pretén proposar espais on els joves puguin participar en l’elaboració del futur Pla Nacional de la Joventut.

Ajuts per a les entitats esportives / Per altra banda, el Govern ha aprovat l’obertura de la convocatòria per a les ajudes d’enguany per a les entitats esportives constituïdes legalment al país, amb l’objectiu atorgar suport puntual perquè les entitats esportives puguin donar continuïtat a despeses addicionals no previstes en la primera convocatòria. Les entitats tenen fins al 15 de setembre per presentar la sol·licitud. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT